Aila Kruus

Aila Kruus

Työsuojelutarkastaja, eläkeläinen

Marita Putkonen

Marita Putkonen

Järjestösihteeri

Leo Turunen

Leo Turunen

Sosiaalityöntekijä

SDP järjestää tapahtumia Kuokkalassa vaalien alla!

  •  23.3.2017 klo 14.30-17.00: Kuokkalan Kahvila Konditoria Leipomossa kahvitarjoilu, keskustelukumppaneina SDP:n kuntavaaliehdokkaita. Syöttäjänkatu 2, Kuokkalan liikekeskus.
  • 31.3.2017 klo 19 alkaen, RaamaBarissa kansanedustaja Timo Harakka sekä SDP:n kuntavaaliehdokkaita. Musiikista vastaa Etukammarinpojat. Kuokkalan liikekeskus, Syöttäjänkatu 2.
  • Viikonloppuisin ”hyvän sään aikana” keinutuoli Kuokkalan torilla!
KUOKKALAN SOSIALIDEMOKRAATIT RY
Kuokkalan alueella on ollut sosialidemokraattien toimintaa aina vuoden 1905 suurlakosta saakka, joka ravisutti suomalaista yhteiskuntaa ja teki työväestöstä ensimmäistä kertaa itsenäisen ja vahvan toimijan maamme historiassa. Kuokkalassa toimivat Tikan sosialidemokraattinen työväenyhdistys ja Jokivarren sosialidemokraattinen naisyhdistys, jotka yhdistivät voimansa Kuokkalan sosialidemokraateiksi vuonna 1980. Kuokkalalaiset sosialidemokraatit ovat siis työskennelleet paremman huomisen eteen jo pitkälti yli sata vuotta. Maailma muuttuu, mutta tämä työ jatkuu!

Kuokkalan sosialidemokraatit toimivat paitsi Kuokkalan niin myös koko Jyväskylän asukkaiden puolesta. Meille tärkeitä arvoja ovat vapaus, solidaarisuus, tasa-arvo, työ ja oikeudenmukaisuus.
Käytännössä tämä ilmenee asukkaiden palveluiden ja vaikutusmahdollisuuksien parantamisena, syrjäytymisen ehkäisemisenä, erilaisuuden hyväksymisenä ja monipuolisen yhteistyön rakentamisena. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Johtokunta:

Aila Kruus, pj
Lahcen Abahassine, vp
Leena Ruotonen sihteeri
Irma Hirvonen
Leo Turunen
Kirsti Leskinen
Ota yhteyttä yhdistykseen!

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti