Tapahtumakalenteri


Ladataan Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat Etsi

maaliskuu 2021

Ehdokashakemusten jättöpäivä

maaliskuu 9
Lue lisää »

Ehdokasnumerot ja vaalirahoitusilmoitus

maaliskuu 18

Ehdokasasettelun vahvistaminen tapahtuu 18.3.2021 ja ehdokasnumerot julkaistaan. Vaalirahoitusilmoituksessa ilmoitetaan kampanja-ajalta vaalikampanjan kulut sekä rahoitus, jolla kulut katetaan. Vuoden 2021 kuntavaalien kampanja-aika alkaa 18.10.2020 ja päättyy 2.5.2021. Kun seuraat vaalikampanjasi kuluja ja rahoitusta systemaattisesti heti alusta alkaen, on sinun helpompi tehdä vaalirahoitusilmoitus. Seuranta auttaa selkeyttämään myös sitä, mitkä ovat kampanjan menoja ja mitkä yksityisiä menoja. 18.3. alkaen ehdokkaat ja puolueet voivat alkaa tehdä vapaaehtoisia ennakkoilmoituksia. Viimeinen päivä jättää vapaaehtoinen ennakkoilmoitus.on 17.4. Valitut jättävät vaalirahoitusilmoituksensa 21.4. alkaen ja takaraja on 21.6.

Lue lisää »

huhtikuu 2021

Ennakkoäänestys alkaa

huhtikuu 7

Kotimaassa ennakkoäänestys alkaa ke 7.4. ja loppuu ti 13.4. Jokaisessa kunnassa on vähintään yksi yleinen ennakkoäänestyspaikka. Suurimmissa kunnissa yleisiä ennakkoäänestyspaikkoja on tavallisesti useita. Yleensä ennakkoäänestyspaikka on avoinna kaikkina seitsemänä ennakkoäänestyspäivänä. Osa paikoista voi kuitenkin olla auki lyhyemmänkin ajan. Ulkomailla ennakkoäänestys alkaa ke 7.4. ja loppuu la 10.4. Ulkomaan ennakkoäänestyspaikkoja ovat valtioneuvoston asetuksella määrätyt Suomen edustustot ja niiden toimipisteet. Monet ulkomaan ennakkoäänestyspaikat ovat avoinna kaikkina neljänä ennakkoäänestyspäivänä. Osa paikoista voi kuitenkin olla auki lyhyemmänkin ajan.

Lue lisää »

Ennakkoäänestys ulkomailla päättyy

huhtikuu 10

Ulkomailla ennakkoäänestys alkaa ke 7.4. ja loppuu la 10.4. Ulkomaan ennakkoäänestyspaikkoja ovat valtioneuvoston asetuksella määrätyt Suomen edustustot ja niiden toimipisteet. Monet ulkomaan ennakkoäänestyspaikat ovat avoinna kaikkina neljänä ennakkoäänestyspäivänä. Osa paikoista voi kuitenkin olla auki lyhyemmänkin ajan.

Lue lisää »

Ennakkoäänestys kotimaassa päättyy

huhtikuu 13

Kotimaassa ennakkoäänestys alkaa ke 7.4. ja loppuu ti 13.4. Jokaisessa kunnassa on vähintään yksi yleinen ennakkoäänestyspaikka. Suurimmissa kunnissa yleisiä ennakkoäänestyspaikkoja on tavallisesti useita. Yleensä ennakkoäänestyspaikka on avoinna kaikkina seitsemänä ennakkoäänestyspäivänä. Osa paikoista voi kuitenkin olla auki lyhyemmänkin ajan.

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat