INHIMILLINEN, TASA-ARVOINEN JA REILU SUOMI – MEILLÄ TAITAA OLLA SAMA SUUNTA

Näissä vaaleissa päätämme yhdessä Suomen suunnan.

SDP:N TULEVAISUUSLINJA rakentuu työstä ja kasvusta, ekologisesti kestävästä kehityksestä ja sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta. On jälleen aika rakentaa Suomesta maa, joka on inhimillinen, tasa-arvoinen ja reilu.

INHIMILLISESSÄ SUOMESSA jokainen ihminen tulee palkallaan toimeen ja kaikista pidetään huolta. Tasa-arvoisessa Suomessa jokaisella on mahdollisuus kouluttautua ja tavoitella unelmiaan iästä, elämäntilanteesta tai tulotasosta riippumatta. Reilussa Suomessa niin ihmiset kuin luonto voivat hyvin.

NYT ON RYHDYTTÄVÄ TÖIHIN. Meidän on korjattava sitä, mikä on rikki. Kehitettävä sitä, mikä täytyy tehdä paremmin. Uudistettava sitä, mikä on vanhentunut. Suomi on aina ennenkin kyennyt uudistumaan, ja se on tehty yhdessä sopimalla. Tätä linjaa sosialidemokraatit haluavat jatkaa.

ME SUOMALAISET OLEMME NYT VALINNAN EDESSÄ. Valitsemmeko nykylinjan, jossa Suomen menestystekijät – tasa-arvoiset mahdollisuudet, pienet tuloerot, yhdessä sopiminen, huolellinen lainvalmistelu ja korkea hyvinvoinnin taso – on alettu leimata rasitteiksi? Vai valitsemmeko tulevaisuuslinjan, jossa panostetaan osaamiseen ja koulutukseen, edistetään reilua työelämää ja luodaan luottamusta tulevaan. Tulevaisuuslinjan, jossa kaikki pidetään mukana.

SDP:N VALINTA ON SELVÄ. Otetaan yhdessä suunta kohti inhimillisempää, tasa-arvoisempaa ja reilumpaa Suomea. Suomea, jossa huomenna on paremmin kuin tänään.

Meillä taitaa olla sama suunta.

YLE:n tulospalvelu/Keski-Suomen vaalipiiri